Minecraft

Fedezd fel a végtelen lehetőségeket a Minecraft világában!
Táborunkban a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy együtt, felfedezzenek, alkossanak és építsenek egy virtuális közösségben. Fejleszd a kreativitásodat és együttműködési készségeidet, miközben az izgalmas kihívások révén barátságokat kötsz ebben az interaktív környezetben. Várunk minden Minecraft rajongót! Csatlakozzatok hozzánk és élvezzétek a kalandokat, melyek csak a mi Minecraft táborunkban érhetőek el!

Programozás

Ismerd meg a jövőt a Programozó táborunkban!
Fedezd fel a kódolás izgalmas világát, tapasztalt meg szakemberek segítségével lépésről lépésre a programozás alapjait, miközben új barátokat szerzel, akikkel együtt dolgozhatsz izgalmas projekteken. Ha kíváncsi vagy a technológia világára és szeretnél belekóstolni a programozás rejtelmeibe, ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget a Programozó táborunkban!

Online Tartalomgyártás

Fedezd fel az Online Tartalomgyártás táborában rejlő potenciált!
Légy a következő digitális kreatív csillag! Tanulj meg digitális térben videókat szerkeszteni, fényképezni és tartalmakat létrehozni úgy, hogy közben szakértő mentoraink segítenek téged. Ismerd meg, hogyan kell felépíteni saját közönséget és fejezd ki önmagadat a legfrissebb tartalommarketing trendek segítségével. Csatlakozz hozzánk, és lépj be a digitális kreativitás izgalmas világába az Online Tartalomgyártás táborunkban!

Junior Grafikus

Merülj el a színek, formák és design világában a Junior Grafikus táborunkban!
Tanulj meg alapvető grafikai technikákat és eszközöket, miközben kreativitásod szárnyal. Tapasztalt kollégák segítségével felfedezheted a tervezés művészetét, és saját projektjeiden keresztül fejlesztheted készségeidet. Csatlakozz hozzánk, hogy megtanuld, hogyan hozz létre vizuálisan lenyűgöző munkákat, és lépj be a design világába a Junior Grafikus táborunkban!

Mesterséges Intelligencia

Vágj bele az MI tábor izgalmas világába!
Fedezd fel a legújabb technológiai trendeket és mélyedj el az intelligens rendszerek tervezésének és fejlesztésének kihívásaiban. Tapasztalt szakemberektől tanulhatsz az MI sokféleségéről, és saját projektek segítségével alkalmazhatod ezeket a valós élet problémáinak megoldására. Csatlakozz hozzánk, hogy betekintést nyerhess a digitális jövő izgalmas világába, az MI táborunkban!