Bemutatkozás

A Közép-európai Oktatási Központ célja a társadalmi és egyéni igényeknek megfelelően az alap és kulcskompetenciák széleskörű terjesztése a képzés minden szintjén és formájában.

A Közép-európai Oktatási Központ céljai közé tartozik napjaink uralkodó globális megatrendjében a digitális átmenetben jelentkező innovatív fejlesztés is, amely a 21. század követelményeinek megfelelő differenciált, komplex felnőttképzési szolgáltatások kifejlesztésére és működtetésére irányul. Ezáltal egyrészt kialakul egy olyan innovatív felnőttképzési modell, amely magába foglalja a Közép-európai Oktatási Központ felnőttképzési területéhez kapcsolódó kapacitásait, fejlesztési elképzeléseit és stratégiai iránymutatásait, valamint a visszajelzéseket. Másrészt birtokunkban van egy olyan módszertan is, amelyet alkalmazva és mindig optimalizálva minőségi felnőttképzési tevékenység végezhető.

A felnőttképzési stratégia eredményeként fokozódni fog az International Közép-európai Oktatási Központ és partnerei közötti kapcsolatok erőssége, melynek következtében a felnőttképzés naprakész és informatív adatokat tud majd elérni a társadalmi és egyéni igényekre, szükségletekre vonatkozóan, amelynek köszönhetően sokkal felkészültebben és hatékonyabban tud reagálni az elvárásokra.

Minden felnőttképzésben résztvevőnek lehetőséget adunk arra, hogy még jobb eredményeket érjen el, ezáltal magas szintű technikai és szakmai készségek birtokába jutnak a tanfolyamaink eredményes elvégzése után.

A Közép-európai Oktatási Központ felnőttképzési stratégiája versenyképes piaci terméket kínál, ezért a hatékonyság és a versenyképesség mindig előtérbe kerül.

Több, mint 20 nemzetközi vállalattal állunk kapcsolatban

Biztos, hogy te is használtad már legalább az egyik platforunkat

Innovatív és probléma megoldó stílusban oktatunk